Alles Kidzzz

8-12

Is uw kind vaak boos? Vindt uw leerling het moeilijk om rustig te blijven? En lost hij of zij vaak problemen op door ruzie te maken of door te slaan? Dan is er Alles Kidzzz.

Je kunt direct beginnen

Meld je direct aan

Wat is Alles Kidzzz

De training ‘Alles Kidzzz’ is een individuele training voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 die vaak boos zijn en lastige situaties niet op een juiste manier kunnen aanpakken.

Let op: aanmelden na overleg met ouders, school en Ouder- en Kindadviseur. Zie de aanmeldprocedure onderaan.

Waarom is Alles Kidzzz belangrijk?

Soms hebben kinderen het gevoel dat zij overal de schuld van krijgen en vinden zij het moeilijk om te gaan met uitdagend gedrag van andere kinderen in de klas. Hierdoor hebben zij vaker ruzie en hebben zij ook het gevoel vaker straf te krijgen. Dit kan ervoor zorgen dat een kind met een minder goed gevoel naar school komt en zich ook in de klas steeds minder op zijn gemak voelt.

Wat doen we bij Alles Kidzzz

Alles Kidzzz is opgedeeld in verschillende fases. De eerste fase is de kennismakingsfase. Hierin leert de trainer het kind kennen en andersom. Na deze fase volgt er een evaluatiemoment, waarna de training begint. Aan de hand van oefeningen en opdrachten en spelletjes leert het kind bij Alles Kidzzz:

 • op een goede manier omgaan met anderen
 • problemen oplossen zonder ruzie te maken
 • anders naar situaties te kijken
 • rustig te blijven

Andere kinderen uit de klas, de ouders en de leraren worden ook meegenomen in het traject. Alles Kidzzz wordt op school onder schooltijd gegeven.

Aanmeldprocedure

Kinderen kunnen alleen worden aangemeld als een Ouder- en Kindadviseur vooraf een gesprek heeft gehad met de ouders én met de leerkracht. Als na dit gesprek blijkt dat Alles Kidzzz een geschikte training voor het kind lijkt te zijn, vullen de leerkracht en de Ouder- en Kindadviseur samen een screeningsformulier in. Het screeningsformulier staat op de site van het OKT. Dit formulier wordt opgestuurd naar de aanbieder van Alles Kidzzz.

 • filter_5

  Aantal bijeenkomsten

  8 bijeenkomsten voor het kind, 3 gesprekken voor ouders en leraren.

 • euro_symbol

  Kosten

  Deze training is gratis

 • warning

  Let op

  Aanmelden bij voorkeur samen met of door school. Alles Kidzzz wordt op school gegeven. We spreken met de school af wanneer we de training geven.

Aanmelden voor de cursus "Alles Kidzzz"

Cursus formulier

Section

Section