Alles Kidzzz Cool

8-12

Is uw kind of heeft u een leerling van tussen 9 en 12 jaar oud die vaak boos is, het moeilijk vindt om rustig te blijven en vaak problemen oplost door ruzie te maken of door te slaan? Scoort deze leerling ook laag op Cito rekenen en begrijpend lezen? Dan is er Alles Kidzzz Cool.

Je kunt direct beginnen

Meld je direct aan

Wat is Alles Kidzzz Cool

De training “Alles Kidzzz Cool” is een individuele training voor kinderen van 9 tot 12 jaar die vaak boos zijn en situaties niet op een juiste manier kunnen aanpakken. Alles Kidzzz Cool is een variant van de reguliere Alles Kidzzz. Voor Alles Kidzzz Cool wordt een aangepaste map met oefeningen en opdrachten gebruikt.

Waarom is Alles Kidzzz Cool belangrijk?

Soms hebben kinderen het gevoel dat zij overal de schuld van krijgen en vinden zij het moeilijk om te gaan met uitdagend gedrag van andere kinderen in de klas. Hierdoor komen zij vaker in situaties, zoals ruzies terecht en hebben zij ook het gevoel vaker straf te krijgen. Dit kan ervoor zorgen dat een kind met een minder goed gevoel naar school komt en zich ook in de klas minder op zijn gemak voelt.

Wat doen we bij Alles Kidzzz Cool

Alles Kidzzz Cool is opgedeeld in verschillende fases. De eerste fase is de kennismakingsfase. Hierin leert de trainer de leerling kennen en andersom. Na deze fase volgt er een evaluatiemoment, waarna de trainfase begint. Aan de hand van oefeningen en opdrachten en spelletjes leert de leerling bij Alles Kidzzz:

 • op een goede manier omgaan met anderen
 • problemen oplossen zonder ruzie te maken
 • anders naar situaties te kijken
 • jezelf rustig maken

Andere kinderen uit de klas, de ouders en de leraren worden ook meegenomen in het traject. Alles Kidzzz Cool wordt op school onder schooltijd gegeven.

 • filter_5

  Aantal bijeenkomsten

  8 bijeenkomsten voor het kind, 3 gesprekken voor ouders en leraren.

 • euro_symbol

  Kosten

  Deze training is gratis

 • warning

  Let op

  Aanmelden bij voorkeur samen met of door school. Alles Kidzzz Cool wordt gegeven op school. Wanneer, dat spreken we af met de school

Aanmelden voor de cursus "Alles Kidzzz Cool"

Cursus formulier

Section

Section