My Identity!

12-18

De cursus My Identity is bedoeld voor biculturele meisjes tussen de 13 en 18 jaar. Het is een supergezellige cursus waarin je met elkaar praat, lacht en leert over omgaan met de verschillende verwachtingen die iedereen van je heeft, bijvoorbeeld op school, thuis of als je samen met je vriendinnen bent.

Je kunt direct beginnen

Meld je direct aan

Wat is My Identity?

My Identity! De kracht van het leven in twee culturen is speciaal gemaakt voor meiden die het beste uit het leven willen halen. Als je je wel eens klem voelt zitten tussen de verwachtingen van je ouders, je school, je vriendinnen en je eigen verwachtingen is dit de cursus voor jou!

Waarom is My Identity belangrijk?

De puberteit is een lastige periode in je leven. Je moet veel en er verandert veel. Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken! Als je ouders daarbij ook nog een andere cultuur hebben, krijg je vaak nog te maken met extra stress: vooroordelen, vragen over je identiteit etc. Hoe fijn is het dan om samen met anderen uit te vinden hoe je hiermee om kan gaan. Dat scheelt een hoop psychische problemen!

Wat doen we bij My Identity?

Je leert hoe je bewust keuzes maakt. En wat de gevolgen zijn van die keuzes. In een groep ga je actief aan de slag met opdrachten, rollenspellen en discussies. Je ontdekt wie je echt bent en wat jouw krachten en talenten zijn. Je leert vaardigheden die je helpen bij het krijgen van controle over je eigen leven. Er doen maximaal 10 meisjes mee in de cursus. We maken er een leuke tijd van!

 • filter_5

  Aantal bijeenkomsten

  Er zijn 8 bijeenkomsten.

 • euro_symbol

  Kosten

  Deze cursus is gratis

 • warning

  Let op

  My Identity wordt door de hele stad aangeboden, meestal bij het jongerenwerk of op school.

Aanmelden voor de cursus "My Identity!"

Cursus formulier

Section

Section