Time4U (12-15 jaar)

12-18

Time4U is voor jongeren van 12 tot 16 jaar die een ouder hebben die niet lekker in zijn of haar vel zit of heeft gezeten. Of waar er thuis huiselijk geweld of heftige ruzie is (geweest).

Je kunt direct beginnen

Meld je direct aan

Waarom is Time4U belangrijk?

Als je veel meemaakt thuis, omdat er één van je ouders psychische of verslavingsproblemen heeft of omdat er heftige ruzies zijn (geweest), is het belangrijk om daar over te kunnen praten. Meestal zijn het moeilijke onderwerpen om zomaar met je vrienden of vriendinnen over te praten en als dat wel kan, dan kunnen zij zich meestal niet echt een voorstelling maken van wat jij meemaakt. In de Time4U groep zitten jongeren die een zelfde soort thuissituatie hebben. Hierdoor kan het fijn zijn om juist met hen je verhaal te delen.

Wat doen we bij Time4U?

Je ontmoet leeftijdsgenoten met een soortgelijk verhaal en krijgt tips & tricks over hoe je op een goede manier met jouw situatie om kunt gaan. Het kan fijn zijn om (h)erkenning te vinden bij anderen. Je krijgt de kans te vertellen over wat je hebt meegemaakt. Als je alleen wilt luisteren, mag dat natuurlijk ook. Daarnaast gaan we ook veel leuke dingen doen zoals boksen en is er een schrijfworkshop. Andere thema’s die onder andere aan bod komen zijn, goed voor jezelf (blijven) zorgen, bij wie je terecht kan en zelfbeeld. Ook is er tijd voor leuke spellen tussendoor.

Voordat de groep begint, spreekt één van de trainers met je af om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te hebben.

 • filter_5

  Aantal bijeenkomsten

  9 of 10 bijeenkomsten van 1,5 uur.

 • euro_symbol

  Kosten

  Deze groep is gratis

 • warning

  Let op

  De groep bestaat uit 7 tot 10 jongeren. Op de locatie Matrixx is de inloop van 16.30 tot 17.00 uur. De groep is van 17.00-19.00 uur

Deze cursus kun je volgen op de volgende locaties

Combiwel Matrixx

 • date_range 2 november 2023
 • access_time 17:00 uur

Heverleestraat 2a
1066 JJ
Nieuw-West

Routebeschrijving

De Boomsspijker

 • date_range 31 oktober 2023
 • access_time 16:00 uur

Recht Boomssloot 52
1011 EC
Centrum

Routebeschrijving

Aanmelden voor de cursus "Time4U (12-15 jaar)"

Cursus formulier Ouders

Section

Section