Triple P Pathways

OP

Hebt u het gevoel dat u geen grip krijgt op het gedrag van uw kind? Blijft uw kind lastig, hoe goed u ook uw best doet? Hebt u ook wel eens het idee dat uw kind het erom doet? Kunt u bijna niks leuks meer aan uw kind ontdekken? of Loopt de irritatie door het gedrag van uw kind bij u soms hoog op? Hebt u vaak het gevoel dat alleen streng aanpakken nog helpt bij uw kind? Vindt u het moeilijk om kalm te blijven op stressvolle momenten? Herkent u uitspraken uit bovenstaand rijtje? Dan zou de cursus Triple P Pathways iets voor u kunnen zijn.

Je kunt direct beginnen

Meld je direct aan

Wat is Triple P Pathways

De Triple P Pathways is een cursus voor ouders die moeite hebben met hun eigen boosheid in opvoedingssituaties.

Waarom is Triple P Pathways belangrijk?

TripleP Pathways Groep is een goede aanvulling voor ouders die merken dat ze regelmatig boos worden op hun kind, die tegen eigen boosheid in de opvoeding aan blijven lopen en het moeilijk vinden om rustig te blijven wanneer kinderen ongewenst gedrag laten zien. Ook voor ouders die het idee hebben dat hun kind expres ongewenst gedrag laat zien of die geen grip krijgen op het gedrag van hun kind, kan de cursus Pathways een goede cursus kunnen zijn.

Wat doen we bij Pathways?

In de bijeenkomsten  werkt u aan het opsporen van uw eigen ‘valkuilen’ bij het opvoeden en ook hoe u die kunt vermijden. Uw beleving van de opvoeding staat centraal. U leert ook dat je op verschillende manieren kunt kijken naar het gedrag van uw kind. Als u begrijpt waarom uw kind bepaalde dingen doet, is het lastige gedrag vaak makkelijker te hanteren.

Veel ouders voelen zich schuldig als ze zich in hun boosheid te veel hebben laten gaan of te boos zijn geworden op hun kind terwijl ze dat eigenlijk niet wilden. Iedere ouder wil graag een goede opvoeder zijn en het thuis gezellig maken. Maar soms valt het niet mee om dat voor elkaar te krijgen. Het is extra moeilijk om rustig te blijven als je veel last hebt van tegenslag en stress. Dit zal ook tijdens de bijeenkomsten besproken worden. U leert gevoelens van frustratie en boosheid tijdig te herkennen. En nog belangrijker… u leert uw eigen woede te hanteren als uw kind lastig is. Dan bereik je meer in de opvoeding en u en uw kind zullen zich prettiger voelen.

De cursus wordt alleen gegeven indien er voldoende aanmeldingen zijn.

 • filter_5

  Aantal bijeenkomsten

  6 bijeenkomsten van twee uur.

 • euro_symbol

  Kosten

  Deze cursus is gratis

 • warning

  Let op

  De cursus zal worden gegeven in een bepaald stadsdeel, maar is toegankelijk voor ouders uit de gehele stad.

Deze cursus kun je volgen op de volgende locaties

OKT Gaasperdam

 • date_range 27 mei 2024
 • access_time 09:30 uur

Reigersbos 309
1107EZ
Zuidoost

Routebeschrijving

Aanmelden voor de cursus "Triple P Pathways"

Cursus formulier

Section

Section