Wat is Jeugdpreventie Amsterdam?

Wie zijn wij?

Deze website is een initiatief van de preventieafdelingen van twee GGZ-instellingen in Amsterdam: Arkin Jeugd en Gezin en Prezens/GGZ inGeest.

Op deze site vind je duidelijke en eenduidige informatie over het preventieve ggz-aanbod voor kinderen, jongeren en ouders in Amsterdam. Naast het vinden van informatie over ons preventieve aanbod kunt u zichzelf, uw kind of uw client op deze website meteen aanmelden.

Het preventieteam bestaat uit enthousiaste en ervaren trainers met diverse achtergronden. Wij geven in de hele stad training op scholen, in buurthuizen en op andere locaties. Ook trainen wij vrijwilligers en professionals en bieden we consultatie over psychische klachten/ verslaving.

We denken graag met u mee over het ondersteunen van gezinnen waarin psychische klachten of verslavingsproblemen spelen. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u mailen naar info@jeugdpreventieamsterdam.nl. Ook als u meer wil weten over ons aanbod kunt u hier uw vraag naar toe mailen.

Onze trainingen en adviesgesprekken zijn door de gemeente Amsterdam ingekocht. Hierdoor is het mogelijk om gratis en zonder verwijzing of indicatie deel te nemen aan dit aanbod. Wij werken nauw samen met de Ouder- en Kindteams in Amsterdam.

Weten wat wij nog meer te bieden hebben? Ga dan naar: www.arkinjeugdengezin.nl/preventie en www.ggzingeest.nl